Hardal sosunun bu kadar çeşitli kullanım alanları olduğunu öğrenince, hangi yemeklerle daha uyumlu olduğunu merak ettim. Özellikle sandviçlerde ve salatalarda kullanımı oldukça yaygınmış. Peki, bu sosun hangi türü sizin için en lezzetli? Mesela Dijon hardalı mı, yoksa acılı hardal mı daha çok tercih ediliyor? Ayrıca, evde hardal sosu yaparken en çok hangi malzemelerin kullanıldığını öğrenmek istiyorum. Kendi tariflerinizi paylaşırsanız sevinirim!
Hardal sosunun bu kadar çeşitli kullanım alanları olduğunu öğrenince, hangi yemeklerle daha uyumlu olduğunu merak ettim. Özellikle sandviçlerde ve salatalarda kullanımı oldukça yaygınmış. Peki, bu sosun hangi türü sizin için en lezzetli? Mesela Dijon hardalı mı, yoksa acılı hardal mı daha çok tercih ediliyor? Ayrıca, evde hardal sosu yaparken en çok hangi malzemelerin kullanıldığını öğrenmek istiyorum. Kendi tariflerinizi paylaşırsanız sevinirim!
Cevap yaz