Hardal otu hakkında okuduklarım beni çok etkiledi. Özellikle kurutma yöntemlerinin detayları dikkatimi çekti. Güneşte kurutma işlemi ile ilgili bahsedilen adımların yanı sıra, fırında ve dehidratör kullanarak kurutmanın pratikliği de oldukça ilginç. Sizce, hangi kurutma yöntemi daha fazla besin değerini koruyor? Ayrıca, kurutulmuş hardal otunu nasıl kullanmayı tercih ediyorsunuz?
Hardal otu hakkında okuduklarım beni çok etkiledi. Özellikle kurutma yöntemlerinin detayları dikkatimi çekti. Güneşte kurutma işlemi ile ilgili bahsedilen adımların yanı sıra, fırında ve dehidratör kullanarak kurutmanın pratikliği de oldukça ilginç. Sizce, hangi kurutma yöntemi daha fazla besin değerini koruyor? Ayrıca, kurutulmuş hardal otunu nasıl kullanmayı tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz