Hardallı somon tarifini okuduğumda, gerçekten harika bir lezzet olduğunu düşünüyorum. Somonun omega-3 yağ asitleri açısından zengin olması, sağlıklı bir seçenek olmasını sağlıyor. Acaba hardal sosunu hazırlarken hangi tür hardalı tercih etmek daha iyi olur? Dijon hardalı dışında bir seçenek denemek isterseniz, ne önerirsiniz? Ayrıca, somonları pişirmeden önce marine etmek lezzeti artırır demişsiniz. Hangi malzemelerle marine etmek en iyi sonucu verir?
Hardallı somon tarifini okuduğumda, gerçekten harika bir lezzet olduğunu düşünüyorum. Somonun omega-3 yağ asitleri açısından zengin olması, sağlıklı bir seçenek olmasını sağlıyor. Acaba hardal sosunu hazırlarken hangi tür hardalı tercih etmek daha iyi olur? Dijon hardalı dışında bir seçenek denemek isterseniz, ne önerirsiniz? Ayrıca, somonları pişirmeden önce marine etmek lezzeti artırır demişsiniz. Hangi malzemelerle marine etmek en iyi sonucu verir?
Cevap yaz