Evde hardal yapma süreci gerçekten çok ilginç bir deneyim değil mi? İlk adımda hardal tohumlarını bekletmek, onların yumuşamasını sağlamak için 2-3 saat beklemek gerekeceğini öğrendiğimde, bu sürede sabırlı olmanın önemini anladım. Acaba siz, bu sürede başka bir şeyle meşgul olmayı tercih eder misiniz? Ayrıca, baharat eklemek isterseniz, hangi baharatları kullanmayı düşünüyorsunuz? Benim favorim sarımsak tozu! Kendi damak zevkinize göre hardalı zenginleştirmek harika bir fikir, değil mi? Özellikle bal ve acı biber eklemeyi denemek çok keyifli olabilir. Sizin favori hardal tarifiniz var mı?
Evde hardal yapma süreci gerçekten çok ilginç bir deneyim değil mi? İlk adımda hardal tohumlarını bekletmek, onların yumuşamasını sağlamak için 2-3 saat beklemek gerekeceğini öğrendiğimde, bu sürede sabırlı olmanın önemini anladım. Acaba siz, bu sürede başka bir şeyle meşgul olmayı tercih eder misiniz? Ayrıca, baharat eklemek isterseniz, hangi baharatları kullanmayı düşünüyorsunuz? Benim favorim sarımsak tozu! Kendi damak zevkinize göre hardalı zenginleştirmek harika bir fikir, değil mi? Özellikle bal ve acı biber eklemeyi denemek çok keyifli olabilir. Sizin favori hardal tarifiniz var mı?
Cevap yaz